Federal logo - Back to the home page
 
 

Alapítók
Céljaink és munkánk
Aktuális rendezvényeink
Rólunk
Elérhetőség
 
  Egy pár szóban
   

Kedves Érdeklödő!

Egy közhelyel kezdeném gondolataim.
Minden gyermek megérdemelné a gondnélküli boldog gyermekkort, sajnos ez nem adathatik meg sokuknak és önhibájukon kivül nehéz sorsuk korán kezdödik! Egyesületünk aval a céllal jött létre ,hogy erönkhőz képest ahol tudunk segítsünk és egy kis napsugarat vigyünk támogatottjaink életébe. Már 15 éve vegezzük e munkát hála adakozoinknak és támogatoinknak.
Sokan akarnak segíteni,remélem ez a nemes szándékuk a jővöben is ki fog tartani, mert nagy szükség van minden segítségre.
A 2009-es és a 2010-es tanévre 116.000 korona támogatást hagytunk jóvá. A támogatottjainkat minden évben személyesen felkeressük. Kárpátaljától kezdve a távoli Gyimesközéplokig vannak gyerekeink. Mindig arra törekszünk,hogy az eldugott helyeken élő gyerekeket keressük meg ahová a nemzetközi támogatások nem, vagy csak nehezen jutnak el.
Egyesületünk vezetősége önzetlenül végzi az egyesülettel járó munkákat. Rendezvényeket szervez, főz, mos, takarít, meglátogatja a gyermekeket. Szeretnénk, és egyben fel is kérünk, hogy ha vannak javaslatok, észrevételek tegyétek meg, ha be akartok segíteni akár a gyermekek látogatásába vagy a csomag szálitásba azt nagyon megköszönnénk.
Akármilyen érdeklödésre szivesen válaszolunk, kérünk hivj a 08-383020-as telefonon vagy írj az ont@comhem.se e-póstára. Tisztelettel Mihály Ferenc.

 
         

 
Fel az oldal tetejére
 
                Copyright © L.T.B.T.
Web Editor & Creative Development by Kormos László